عمل جراحی ابدومینوپلاستی
26 اکتبر, 2019
لکه های پوستی و علل تغییر رنگ پوست
27 اکتبر, 2019
نمایش همه

لیزر موهای زائد

یکی از پرطرفدارترین روش های از بین بردن موهای ناخواسته بدن لیزر موهای زائد است که در سال های اخیر تقاضا ها برای رفع موهای زائد بدن افزایش چشم گیری داشته است. این موضوع بیشتر در مورد خانم ها رایج است. لیزر موهای زائد باعث خلاص شدن از از سالن های اپیلاسیون، دستگاه اپیلیدی، تیغ، مومک، موبر و همچنین کم شدن جوش ها می شود.

مشکلی که به نسبت در جامعه ما شیوع بالایی دارد، موهای زائد در ناحیه صورت است که ناشی از (بیماری هیرسوتیسم) است. بیماری هیرسوتیسم به معنای رویش موهای مردانه در نواحی از بدن خانم ها که به صورت طبیعی فاقد مو هستند اطلاق می شود. حدود 60-70 درصد این موها ایدیوپاتیک هستند، یعنی هیچ اختلال هورمونی زمینه ای برای آن نمی بینیم.
ولی در حدود 10-20 درصد موارد این افراد اختلال هورمونی زمینه ای دارند.

در هر دو حالت چه اختلال هورمونی وجود داشته باشد چه نداشته باشد درمان اصلی این ها استفاده از لیزر برای از بین بردن آنها است. ولی در مواردی که بررسی های آزمایشی، اختلالات هورمونی را نشان دهند از داروهای خاصی میتوان کمک گرفت.

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

عملکرد لیزر موهای زائد به این صورت است که لیزر منجر به اسیب محلی به روی ملانین‌های موجود در ریشه مو متمرکز شده و روی آن ناحیه تأثیر خود را می‌گذارد و سرانجام ریشه‌ی مو نابود می‌ شود. در همین حال بقیه‌ ی پوست را حرارت نمی‌دهند. افرادی که پوست‌های روشن، موی ضخیم و تیره دارند بهترین گزینه ها لیزر موهای زائد می‌باشند. ملانین کروموفور اصلی برای لیزرهای مو در نظر گرفته می‌شود. ملانین به صورت طبیعی در پوست وجود دارد و رنگ پوست و مو را بوجود می‌آورد.لیزر، تنها موی سیاه یا قهوه‌ای را می‌توان از بین برد.

عملکرد لیزر موهای زائد در طی چند جلسه انجام می شود که این تعداد برای افراد مختلف متفاوت است و تعداد میانگین تقریبا 8 تا 10 جلسه است. این تعداد بنا بر رنگ و ضخامت مو،رنگ و نوع پوست ، وضعیت های هورمونی هر فرد، مصرف داروها، میزان تماس پوست با نور آفتاب و نژاد افراد مختلف است. هدف لیزر موهای زائد نازک و کرکی شدن و نهایتاً کاهش یافتن رشد مو ها می‌باشد.

لیزر موهای زائد (هیریمووال)

لیزر هیریمووال لیزر هایی هستند که طول موجشان به نحوی است که رنگدانه سیاه مو را هدف قرار می دهند و انرژی لیزر باعث سوختن و تخریب آن می شود و به این ترتیب مو از بین می رود.بنابراین هرچه مو سیاه تر باشد و پوست سفید تر باشد نتیجه لیزر بهتر خواهد بود و بلعکس هرچه پوست تیره تر باشد و موها سفید تر یا کرکی باشند لیرز نتیجه ضعیف تری دارد. لیزر های مختلفی مثل لیزر الکساندرایت، لیزر دایود و IPL وجود دارد که برای از بین بردن موهای زائد استفاده می شود. با این تفاوت که بین این لیزرها، لیزر الکساندرایت نتیجه بهتری دارد. مثل همه دستگاه ها انتخاب انرژی مناسب و متناسب با رنگ پوست و استفاده و تکنیک درست لیزر خیلی کمک کننده است تا عوارض جدی به جا نگذارد.

نکاتی که در مورد لیزر موهای زائد باید بدانیم

1. موهای زائد سفید به کمک لیزر از بین نمی روند.
2. هرچه مو سیاه تر و ضخیم تر باشد، لیزر بهتر جواب می دهد و هرچه مو کرکی تر و کمرنگ تر باشد پاسخ ضعیف تری دریافت می شود.
3. فاصله جلسات لیزر باید 4-6 هفته یکبار تکرار شود.

معمولا به دنبال استفاده از لیزر های طبیعی و جدیدی که موجود است بعد از 2-3 جلسه مو ها از بین می روند ولی توصیه می شود بین 4-6 جلسه لیزر را به طور منظم انجام دهند. در اکثر موارد کسانی که مو هایشان را لیزر کردند تا سال ها موهایشان برگشت پیدا نمی کنند.

ولی آنهایی که اختلال هورمونی دارند گاها نیاز هست شش ماه، یک سال یا دو سال یکبار این جلسات لیزر را تکرار بکنند تا مجددا این موها به حالت اولشان بر نگردند.

عوارض لیزر

مهم ترین عارضه لیزر به همراه استفاده نامناسب از دستگاه است. به این منظور که اگر انرژی به درستی انتخاب نشود و رنگ متناسب با رنگ پوست نباشد باعث سوختگی می شود. این به دلیل خطای فرد انجام دهنده می باشد که انرژی متناسب با آن را انتخاب نکرده است.

از عوارض مهم دیگر لیزر، علاوه بر استفاده ی غیرتخصصی فرد انجام دهنده، رعایت نکردن مراقبت های بعد از لیزر و انتخاب نادرست بیمار می باشد.

اگر فرد انجام دهنده تخصص لازم و علم لازم را داشته باشد، لیزر یکی از کم عارضه ترین روش های درمان پزشکی هست.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home3/amiricli/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home3/amiricli/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/amiricli/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home3/amiricli/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52